Ilmalämpöpumput, maalämpöpumput ja aurinkopaneelit Kittilässä ja Levillä

Maalämpöpumput ja ilmalämpöratkaisut Kittilästä

Maalämpö on maaperään varastoitunutta auringon lämpöenergiaa, jota on alettu hyödyntää tehokkaasti maalämpöpumppujen avulla. Ne käyttävät maassa olevaa lämpöenergiaa käyttöveden ja rakennusten lämmittämiseen. Maalämpöpumppu siirtää maaperästä saadun lämpöenergian lämmitysjärjestelmään.

Maalämpö on uusiutuvaa energiaa ja sitä voidaan tuottaa edullisesti pienissä rakennuskohtaisissa yksiköissä. Muiden lämmitysjärjestelmien tapaan maalämpöpumput lämmittävät varaajaa, josta lämpöenergia sen jälkeen otetaan käyttöön.

Vaihtoehtona ilmalämpöpumppu

LVI-Kaivola Oy myy ja asentaa myös ilmalämpöpumput pitkällä kokemuksella. Ilmalämpöpumpulla siirretään lämpöenergiaa ulko- ja sisäyksikön avulla. Sillä voidaan tarpeen mukaan lämmittää tai jäähdyttää sisäilmaa. Ilmalämpöpumppu on syytä asentaa oikein, jotta se toimisi mahdollisimman tehokkaasti. Sen käyttö tulee huomattavasti sähkölämmitystä edullisemmaksi.

LVI-Kaivola Oy on pitkän linjan lämpöpumppujen myyjä. Meiltä saat ajantasaista tietoa eri vaihtoehdoista ja tarvittaessa hoidamme pumpun paikalleen asennuksen kotiisi. Ammattilainen osaa valita pumpulle parhaan paikan ja asennus hoituu turvallisesti ja siististi. Ota yhteyttä ja kysy lisää maalämpöpumpuista tai pyydä tarjous!

 

Meiltä saa nyt myös aurinkosähköpaneeleita/järjestelmiä